We Are LIVE!

Vi är LIVE!

Bakom kulisserna

Idag är dagen som går in i Bahinis historiebok för idag lever vi äntligen!

Vilken otrolig resa de senaste två åren har varit! - Otaliga resor till Nepal för att försöka hitta kärleksfulla Fair Trade-certifierade leverantörer som Bahini kan samarbeta med. Skrota idéer och kasta ut den ena strategin efter den andra. Ändlösa nätter av att titta på tutorials för att lära dig hur man gör allt från en logotyp till förpackningsdesign. Och även om det här har varit en enkvinna-resa så har det varit allt annat än det. Jag hade aldrig förväntat mig att få så stort stöd och kärlek från både nya och gamla vänner. Bahini hade inte blivit möjlig om det inte varit för alla fantastiska människor som aldrig slutat tro på Bahinis sak. Så utan vidare vill jag tacka alla er ädelstenar från djupet av mitt hjärta!

Tack till min mamma för hennes oändliga tro på mig och Bahini, min partner Mark för hans insiktsfulla råd och ständiga stöd, mina kära vänner för att ni finns där och för att ni hjälper till med expertis inom olika områden. Och en speciell shoutout till fotografen Maximilian som kom hela vägen från Österrike till Stockholm för att hjälpa mig att fota modellbilderna till Bahinis hemsida.

Nu hoppas jag verkligen att Bahini kan hjälpa så många tjejer som möjligt, så låt oss skapa denna #mybahini- community tillsammans och eftersom sidan just har lanserats, om du hittar några buggar eller något som behöver förbättras - låt mig veta!

Med mycket kärlek,
Miyabi