Bahini in store!

Bahini i butik!

Bahini på öppet hus i Bangkok

Vi är verkligen glada över att meddela att du nu kan hitta våra Bahini-halsdukar i Open House på övervåningen i den futuristiska centrala ambassadens byggnad på Bangkoks plyschiga Ploenchit Road.


Om öppet hus:
Öppet hus är som ett köpcentrum men egentligen inte ett köpcentrum. Det är ett utrymme som passar alla som är utarbetat för att tjäna allas smaker. Designad av Tokyo-baserade Klein Dytham Architecture,
som beskriver sitt enorma nya bit-av-allt-koncept som stadens första riktiga "co-living space". Den har sju zoner som inkluderar ett konstgalleri, en designbutik, en lekplats för barn. , en lounge-y co-working area, mathall och en gigantisk bokhandel med 20 000 titlar som kantar hela ytterväggen...och nu även ett område för Bahini-halsdukar!

Det är den typen av hem-y, anti-urban go-to som kommer att börja definiera megastäder som Bangkok mer och mer, säger Klein Dythams Astrid Klein. Städer har inte tillräckligt med utrymmen där man verkligen kan umgås, eller bara vara, säger hon. "Öppet hus är ett motgift mot det - en oas, eller tillflyktsort, ett slags hem hemifrån."

Vi älskar absolut det här utrymmet och är glada över att samarbeta med dem. När du går, se till att du ägnar ett par timmar åt ditt besök för att koppla av, njuta av en smaskig behandling, läsa en begränsad upplaga av inbunden bok, utforska konst och prova en Bahini-scarf...och låt oss veta vad du tycker !