Donera

Det finns många sätt du kan hjälpa oss i vårt uppdrag att stärka kvinnor och flickor till ett liv i frihet. Att förespråka förändring och öka medvetenheten är centralt i kampen mot könsbaserat våld och människohandel över hela världen.

  • FÖRSVAR

Vidta åtgärder och använd din röst för dem som inte kan använda sin egen. Med kraften av kunskap och röst kan du göra en förändring. Berätta för ditt samhälle om vår sak för att hjälpa oss att öka medvetenheten. Var vår förespråkare genom att dela foton av din halsduk eller nål på sociala medier och tagga den med #mybahini för att gå med i vår stam i vår kamp för jämställdhet.

  • VOLONTÄR

Vi behöver alltid en hjälpande hand, antingen på marken i Nepal, online eller till och med på olika marknader. Har du några förslag på områden där du vill hjälpa till? Kontakta volunteer@mybahini.com och låt oss veta!

  • DONERA

Eftersom vi samarbetar med den norska icke-statliga organisationen SHE=Precious , som delar ut vår vinst till utbildningsstipendier till unga överlevande och till flickor i riskzonen. Du kan också stödja dem direkt.

  • LÄS MER

Håll dig uppdaterad med vad som händer. Några medier vi rekommenderar inkluderar:

- "Vart var du?" A Profile of Modern Slavery, av Matthew S. Friedman
- Såld av Patricia McCormick
- Någon av artiklarna i vår referenslista längst ner på sidan "Våra systrar" .